Ensimmäinen tavoite vuodelle 2021 ja blogihaaste!

Blogin kirjoitusmotivaation (ja siten oman talouden seurannan varmistamiseksi) lisäämiseksi heräsi idea pienestä haasteesta blogiyhteisölle, ja etenkin Femmadonnalle, joka todistettavasti on yllytettävissä kaikennäköisiin enemmän tai vähemmän uhkarohkeisiin koetuksiin. Tällä kertaa luvassa on kyllä aika kesyä kyytiä, mutta tehdään tämä blogiaktiivisuuden nimissä, eikös vaan? Loppuvuodesta voidaan sitten revitellä kunhan vauhtiin päästään :D

Kanssablogaajat ja lukijat siis päästän helpolla, itseäni en niinkään, sillä haasteen ydin löytyy tämän vuoden taloudellisista tavoitteistani: 100 itselleni turhan tavaran myyminen (ja tähän EI lasketa vauvan pieniä vaatteita!). 

Kuukausille jaettuna tämä ei ole kuin 9 turhaa tavaraa, minkä verran pitäisi löytyä kaikilta paitsi vannoutuneimmilta minimalisteilta. Joten haaste lukijoille ja etenkin Femmikselle on siis osallistua tämän kuun ajan lisätulojen kartuttamiseen ja myydä valitsemallasi tavalla 9 sinulle turhaa tavaraa! Femmis, miten on, uskallatko lähteä penkomaan kaappien synkkiä salaisuuksia? Jos et, niin odotan vähintään vastahaastetta, ettei nyt kanssablogaajaa ihan tuuliajolle jätetä ;)

Haasteen esittäjänä huijaan, ja aloitin jo eilen - ensimmäisenä turhakkeena päädyin myymään kirjan, josta en pitänyt (vaikka se on sarjan viimeinen osa). 8,1 euroa tilille kuulostaa paremmalta kuin hyllyssä kirja, jota en todellakaan aio enää ikinä lukea vapaaehtoisesti. Yllättävää tässä turhakkeessa oli se, että päädyin myymään sen tori.fin ostoilmoituksen perusteella - joku muu siis aidosti kaipaa tätä kirjaa, ja oma vaivani oli selata puolihuolimattomasti torin ostetaan-ilmoituksia läpi yhtenä iltana vauvaa nukuttaessa.

Seuraavat tavarat vaativat jo vähän enemmän vaivannäköä, ja ainakin myynti-ilmoitusten tekemistä. En ole kovin innostunut raivaaja enkä valokuvaaja, eli toivottavasti tässä ei käy nolosti itselleni!

Vinkatkaa kommentteihin parhaat tapanne muuttaa tavaraa rahaksi!


Kommentit

 1. Apua apua!!! Kiinnostaa kovasti! Mutta täytyy ihan tosissaan tutkia, onko mulla noin montaa tavaraa myyntiin, kun takana reilu vuosi sitten muutto 🤔
  Mutta jos ei ole niin vastaan vastahaasteella! Eli I’m in!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä, ei ainuttakaan muuttolaatikkoa joka on vaan kannettu varastosta toiseen avaamatta niitä sen jälkeen? :D Muutto meilläkin häämöttelee edessä, eli lisätulojen lisäksi tavaramäärän karsiminen voi olla vain hyvä idea...

   Poista
 2. Mulla meni nyt himmeä kasa tavaraa siskolle vaatteiden muodossa (50%) ja annoin eteenpäin paljon kirjoja. Eli kaikkea en myynyt. Oon välillä tuskastunut muutaman euron vuosi kuvaaman,kirjoittamaan ja vastaamaan. Mutta haasteita voisi keksiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo, lisää haasteita! Haasteet on hauskoja, vaikka taloudenpito ei aina oliskaan :D Tälleen hoitovapaalla korostuu kyllä ihan eri tavalla ajatus "pienistä puroista", kun oikeasti jokaiselle ylimääräiselle eurolle todellakin on käyttöä. Tavaroiden myyminen on sieltä helpoimmasta päästä lisätulojen hankintaa, etenkin vauvavuoden väsymyksen keskellä.

   Poista
 3. Hei tää on hyvä haaste! Myin heti samantien pois pari koirien takkia, jotka viime talven vaan lojuivat kaapissa, vissiin just hyvä aika myydä koska pakkaset :D Kiitos kivasta blogista ja onnea perheenlisäyksestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva että kommentoit ja tuut mukaan haasteeseen! Tosi mielenkiintoinen ja hauskasti kirjoitettu blogi sulla, olisi oikein kiva nähdä sen elpyvän kanssa :D

   Poista
  2. Voi kiitos, pitäsköhän näin uuden vuoden kunniaksi repäistä ja alkaa taas kirjoittelemaan :D

   Poista
  3. No yleensä blogihaasteisiin osallistuminen edellyttää sen kertomista myös omassa blogissa, kerta sellainen sulta löytyy ;)

   Poista
  4. Nyt ollaan helmikuu oltu messissä haasteessa, mites siellä sujuu? :)

   Poista

Lähetä kommentti